mandag 29. juni 2009

15.04.2006: Kort oppdatering

Der, ja. Endelig får jeg skrevet noe igjen. Nok en gang er det meg og Gustav som utgjør hele reisefølget etter at jentene forlot oss i Puri. Det har vært veldig bra å være alle sammen en stund, fine, fine menneskene!

Men Puri! Jeg liker den byen mer og mer for hver gang jeg er innom. Selvsagt bodde vi på Z Hotel, beste stedet, som vel er godt beskrevet av Maria (nest nyeste post, den har ikke egen side). Vi har nå tilbragt elleve deilige dager med intensiv slækking og vannvittig god mat. De første dagene sloss vi en del med de sterke, schvære bølgene, en særdeles forfriskende aktivitet. Men etter hvert utgikk all bading på grunn av vonde ører og, de siste par dagene, skikkelig møkkete og ekkelt vann. Det klarte likevel ikke å forringe ferien vår, det er fint å gå tur på stranda også. Vi har hatt det så bra! Dagene har vært fylt nesten utelukkende med sjømat, sjømat, sjømat, karamellpudding og filmtitting og sofaslækking i Z sin store tv-stue. Det er en pause fra Indiamaset.

Og nå er vi tilbake i Varanasi. Her er det VARMT. Skjønner ikke at vi skal holde ut her i tre uker til. Da vi ankom byen klokka åtte i morges var det allerede så varmt at svetten silte for hver lille bevegelse, og hotellrommet vårt holder sikkert femti grader. Det er i disse dager man burde ha råd til aircon.

Mer spennende poster enn denne kommer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar