mandag 29. juni 2009

06.02.2002: Fra Amsterdam til Bombay

Av Gustav Holberg

Amsterdam var hektisk og naa er vi endelig i India!

Foerste stoppested paa reisen var amsterdam! Vi klarte tilfeldigvis aa krasje med et lite kongelig bryllup og et orange kaos! Ja, nedlenderene kan det det med folkefest! Alle gikk kledd i noe som var orange og gjerne med en krone eller to paa hodet. Festet gjorde de ogsaa! Dessuten var det nermest helt umulig aa finne noe sted aa sove. Vi endte opp med et lusent og svineaktig dyrt hotell, hvor det var blodflekker paa veggene.. jaja.. Amsterdam er paa tross av dette en utrolig vakker by, rolig, bedagelig (naar det ikke er folkefest i allefall) og absolutt et sted man oensker aa reise tilbake til!

Er for tiden i Bombay.. en ganske saa veldig saa utrooolig stor og litt kaotisk by! Jeg og elin har nettop tasset gjennom ett marked og havnet i et slum/bolig omraade.. med geiter..kuer hoener..og masse folk som lo av oss (om det var meg eller lua til elin de lo av det er vi ikke helt sikre paa) da vi gikk forbi! En ting er sikkert og det er at jeg blir tatt for aa vaere en jente, naa skjoenner jeg hva folk mener om aa bli plystret paa og blunket til... det skjer hele tiden jo!

har nok ikke klart aa fordoeye alle intrykkene herifra kan bare si til slutt: lukt, uendelig mange lukter, farger, kaos, eksos, uendelig mye eksos, vakre og smilende mennesker, MANGE mennesker! 15 millioner bare i denne byen faktisk! og for ikke aa glemme veldig ivrige kjoepmenn.
velvel det faar bli det for denne gang!

gustav

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar