torsdag 10. september 2009

Inne.

Tross dumme ambassadefolk som har laget mistenkelige merker i passet mitt var det problemfritt aa komme seg inn i landet.

Unge Slemdal viser seg aa vaere den foedte indiafarer. Her i masete, turistifiserte Paharganj virker han mer gatesmart enn mange av de turistene som ser ut til aa ha vaert en stund. Etter bare noen timer i P-ganj var til og med det groenne, blinkende nybegynnerskiltet i panna hans bleknet bort. Saant tar gjerne en uke med vanlige folk

Gaarsdagen gikk med til shopping av noedvendigheter: Sandaler, indiske klaer, mer klaer og laken - dessuten mye tusling rundt i Paharganj og New Delhi. I dag er det Old Delhi som staar paa programmet. Denne gangen vil jeg gjoere det mer systematisk enn jeg har gjort tidligere, slik at jeg kanskje, kanskje unngaar aa gaa meg bort i labyrintbakgatene som jeg pleier foer jeg i det hele tatt har faatt et glimt av alle de slaaende severdighetene i omraadet. Det regner hunder og katter og hellige menn, men det er saa varmt at vi satser paa at det gar bra.

Delhi er den byen jeg liker minst av de tre store, men jammen liker jeg den. :)

1 kommentar: